Общи условия

1. Обща информация относно събиране на лични данни Тази политика цели да Ви информира относно събирането и обработването на лични данни при използването на нашия уебсайт. Лични данни са всички данни, които се отнасят лично за вас като например име, адрес, имейл адрес, повед ение на потребителя. За какво използваме събраните лични данни? Ние събираме Вашите данни с цел: да отговорим на Вашите запитвания във връзка със заявено от Вас желание за провеждане на стоматологично лечение в нашите практики или получаване на повече информация (Легално основание чл. 6, ал. 1, букви а/ и б/ от бщ регламент за защита на личните данни на Европейския съюз- Регламент (ЕС) 2016/679); да осигурим правилното и удобно за Вас функциониране на нашия уебсайт; да Ви изпращаме имейл бюлетин (вкл. информация за услуги, новини, промоционални оферти); да анализираме цялостното поведение на посетителите на уебсайта. Ние няма да продаваме или отдаваме личните Ви данни на трети лица, освен ако не сме принудени на законово основание Ако се наложи да си сътрудничим за определени услуги с подизпълнители, ще Ви информираме незабавно и детайлно за съответните действия. При това ще Ви информираме за определените критерии на продължителността на запазване.


2. Събиране на лични данни при посещение на нашия уебсайт При информативно ползване на интернет страницата, тоест когато се регистрирате или по друг начин ни предоставяте информация, събираме личните данни, които биват предоставяни от браузъра на нашия сървър. Ако искате да разгледате нашия уебсайт, събираме онези лични данни, които са технически необходими за нас, за да можем да Ви покажем интернет страницата си и да Ви гарантираме сигурност и стабилност (правно основание: Чл. 6 ал. 1 буква е от Общ регламент за защита на личните данни на Европейския съюз), а именно: IP адрес, дата и час на запитването, разлика в часовата зона спрямо средното време по Гринуич (GMT), съдържание на изискването (конкретна страница), статус на достъпа/HTTP – код на статуса, съответно пренесено количество на информация, интернет страница, от която идва изискването, браузър, операционната система и нейната повърхност, език и версия на софтуера на браузъра.


3.Възражение или отказ от обработването на Вашите данни По всяко време Вие можете да оттеглите разрешението за обработка на Вашите данни. Един подобен отказ повлиява допустимостта на обработката на Вашите лични данни, след като Вие сте се изказали срещу нея. Разбира се, Вие можете да възразите по всяко време срещу използването на личните Ви данни като се свържете с нас на посочените в т.1. данни за контакт.